0

More Info

Lees meer

Datum

06 apr

Tijd

20:00

Kosten

€10,00

Jubilieumconcert Mannenkoor Vries

Het mannenkoorVries bestaat 25 jaar. Zij geven een jubileumconcert op zaterdag 6 april 2019 in de Kimme Zuidlaren. Aan dit concert doen ook mee Trio Ballade en Krzysztof Groen.

Trio Ballade brengt een fantastisch programma met zowel Portugese als Nederlandstalige en uiteraard Groningse songs.
Van zachte luisterliedjes tot stevige hits, zowel bekende en minder bekende. De favorieten zijn o.a. Eva Cassidy, The Beatles, Sting en Randy Newman. Agnes Woltjes is een topper in het noordelijk muziekcircuit. Met haar fantastische stem brengt ze menigeen in vervoering.

Krzysztof Groen komt uit Veendam, hij zingt in het Engels en in het Gronings. Hij speelt vanaf zijn twaalfde gitaar en covert graag Johnny Cash. Door de muziek van Edwin Jongedijk raakte hij geinspireerd om te gaan zingen in het Gronings. Voor zijn eigen, door hemzelf gecomponeerde, Groningstalige liedjes levert de bekende schrijver en dichter Henk Puister de teksten. Groen won in 2016 de derde prijs tijdens het Grunneger Laidjesfestival in het Der Aa-Theater. Omdat hij die avond ook de publieksprijs won mocht hij een single opnemen, dat werd ‘Noar de Volgende Ronde’ waarvoor Puister de tekst schreef.